Dagelijks mogen wij ons inzetten voor prachtige merken, organisaties en bedrijven. De werkzaamheden lopen uiteen van direct mail, fulfilment én digitale klantcommunicatie. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: perfecte klantcommunicatie. En dat is waar wij energie van krijgen: samen persoonlijke en relevante communicatie verzorgen die jouw klanten raakt! Dit doen wij onder andere voor de volgende klanten:

De afgelopen 3 jaar hebben Mailstreet en HelloFresh ontzettend veel mooie stappen gezet in het printen van onze receptkaarten. Er wordt altijd meegedacht met de uitwerking van nieuwe processen en MailStreet draagt mooie nieuwe ideeën aan om onze klanten op een nog betere manier te bedienen.

Marnix Broekhoven (Procurement)

Al jarenlang een prettige samenwerkingspartner waarbij persoonlijk contact centraal staat. MailStreet is altijd bereid om proactief met ons mee te denken, dit is super fijn!

Jeroen Homberg (Manager Business Development)

MailStreet verzorgt voor ENO dagelijks 80% van alle (papieren) output. Dit vraagt om flexibiliteit en korte lijnen. Bij MailStreet snappen ze dit en daarom is MailStreet al geruime tijd een vertrouwde partner voor ENO.

Eno Zorgverzekeraar (Management Team)

MailStreet heeft zich erg goed verdiept in haar klant.

Nationale Nederlanden

We kijken terug op een positieve en snelle samenwerking!

Fieke Roetert Steenbruggen (Marketeer)

Kwaliteit en certificaten

Wij hebben de beste papieren

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft MailStreet al sinds 2002 meerdere ISO-certificeringen: ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO14001 (milieumanagement) en ISO27001 (informatiebeveiliging) en werken we via de Lean en Agile werkwijze. Daarnaast zijn wij FSC® gecertificeerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO/IEC 27001
  • FSC
  • ISAE3000

Neem contact op

Wil jij meer informatie over MailStreet?
Neem dan contact met ons op!

Jan-Willem Roelofs

Jan-Willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op