Pensioenoverzichten, verzekeringspolissen, facturen of jaaroverzichten. Welke gepersonaliseerde documenten jij ook in bulk wilt versturen, Mailstreet print ze voor je en verzorgt de fulfilment.

Besteed je bulkpost, zoals facturatie, uit

Wil jij je facturatie uitbesteden? Of heb je veel werk aan het printen van andere gepersonaliseerde documenten in bulk, zoals polissen of jaaroverzichten? Besteed dat bulkprintwerk dan uit aan Mailstreet. Met onze Print en Mail-service bespaar je niet alleen, je neemt ook nog eens een hoop ongemak bij je medewerkers weg.


Ik wil graag meer weten

Online versturen

Print en mail heeft niet alleen betrekking op bulkpost, maar ook op kantoor- en thuiswerkpost. Want tel eens op hoeveel tijd medewerkers in jouw bedrijf bezig zijn met het versturen van zakelijke correspondentie zoals brieven, contracten, facturen, arbeidsovereenkomsten et cetera. Taken die voorheen werden verricht door secretariaten komen meer en meer bij medewerkers te liggen die verantwoordelijk zijn voor het desbetreffende proces: de HR-manager die een getekende arbeidsovereenkomst moet ontvangen, de salesmanager die een getekend contract wil van de klant, en ga zo maar door. Juist omdat zij niet dagelijks meer met papieren post te maken hebben, kost het ze veel tijd. Waar liggen de enveloppen? Moet ik de brieven zelf frankeren of hebben we een postkamer die dat doet?

Besteed de postafhandeling uit

Online versturen is onze kostenbesparende oplossing voor het verzenden van zakelijke post. Verstuurt jouw bedrijf meer dan twintig poststukken per week? Besteed het versturen van post dan uit aan MailStreet. Daarmee bespaar je niet alleen veel tijd – en dus kosten – maar ook een hoop ergernis! Bovendien weet je dat de vaak privacygevoelige data van jouw klanten bij ons in vertrouwde handen zijn. Want wij hebben van security een topprioriteit gemaakt.

Makkelijk voor jouw medewerkers

Het werkt eenvoudig. In plaats van een document naar de printer te sturen, sturen jouw medewerkers het naar het MailStreet Online versturen platform. Wij printen de documenten volgens het door jou aangeleverde format, ondertekenen ze digitaal, doen ze in een enveloppe en versturen ze. Jouw kostenbesparingen kunnen oplopen tot wel 62 procent.

Scherpe portocontracten

Daar komt nog eens bij dat wij vanwege ons volume aan print en mail zeer scherpe portocontracten hebben weten uit te onderhandelen met PostNL. Door post van meerdere klanten slim te bundelen, kunnen we jou een zeer aantrekkelijk portotarief bieden. Dit alles vertaalt zich in een scherpe prijs.

Jouw voordelen

  • Geen voorraad briefpapier en enveloppen meer
  • Bespaar medewerkers tot wel vijf minuten tijd per fysiek document
  • Vandaag aangemaakt is vandaag verstuurd: er blijft nooit meer een poststuk liggen
  • Aantrekkelijke portotarieven

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Print & mail?
Neem dan contact met ons op!

Jan-Willem Roelofs

Jan-Willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op

Gerelateerde cases

PIN Voorschot

PIN Voorschot is dé zakelijke lening voor ondernemers die durven te ondernemen. Zonder alle administratieve rompslomp waar je…

Lees meer