Hoeveel tijd besteed jouw bedrijf aan het printen en versturen van gepersonaliseerde zakelijke correspondentie, zoals facturen, contracten, arbeidsovereenkomsten of polissen? En vinden de mensen die deze taken uitvoeren dit werk leuk of balen ze ervan?

Neem de secretariële taken van kantoorpost weg

Taken die voorheen werden verricht door secretariaten, komen meer en meer te liggen bij medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het desbetreffende proces: de HR-manager die een getekende arbeidsovereenkomst moet ontvangen, de salesmanager die een getekend contract wil van de klant, en ga zo maar door. Juist omdat zij niet dagelijks meer met papieren post te maken hebben, kost het ze veel tijd. Waar liggen de enveloppen? Moet ik de brieven zelf frankeren of hebben we een postkamer die dat doet?

Maak het proces rond bulkpost efficiënt

Naast gewone kantoorpost kennen veel bedrijven ook bulkpost, denk aan jaaroverzichten, polissen of facturen. Hoewel steeds meer bedrijven werken met een Mijn-omgeving voor dit soort documenten, wordt veel van deze post nog altijd in print gestuurd. En dat is een periodiek terugkerende ergernis. Het is ontzettend veel werk om deze gepersonaliseerde documenten te printen, in enveloppen te doen en te versturen. Werk waar jouw medewerkers een hekel aan hebben en waar dan ook nog eens tijdsdruk op staat. In de huidige tijd van personeelskrapte is het al snel een hoofdpijndossier.

Makkelijk voor jouw medewerkers

Wil je van deze ergernis voor jouw medewerkers af? Dan ben je bij MailStreet aan het juiste adres. Het werkt eenvoudig. In plaats van een document naar de printer te sturen, sturen jouw medewerkers het naar het MailStreet Mail-In-One platform. Wij printen de documenten volgens het door jou aangeleverde format, ondertekenen ze digitaal, doen ze in een enveloppe en versturen ze. Jouw kostenbesparingen kunnen oplopen tot wel 60 procent.

Scherpe portocontracten

Daar komt nog eens bij dat wij vanwege ons volume aan print en mail zeer scherpe portocontracten hebben weten uit te onderhandelen met PostNL. Door post van meerdere klanten slim te bundelen, kunnen we jou een zeer aantrekkelijk portotarief bieden. Dit alles vertaalt zich in een scherpe prijs.

 

Jouw voordelen

  • Geen voorraad briefpapier en enveloppen meer
  • Bespaar medewerkers tot wel vijf minuten tijd per fysiek document
  • Vandaag aangemaakt is vandaag verstuurd: er blijft nooit meer een poststuk liggen
  • Aantrekkelijke portotarieven

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Print & mail?
Neem dan contact met ons op!

Jan-Willem Roelofs

Jan-Willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op

Gerelateerde cases

PIN Voorschot

PIN Voorschot is dé zakelijke lening voor ondernemers die durven te ondernemen. Zonder alle administratieve rompslomp waar je…

Lees meer