Kaarten, flyers, brochures, cadeaubonnen en vouchers, MailStreet print ze on-demand en

zorgt ervoor dat ze op het juiste adres worden afgeleverd. 

Persoonlijk in print

Een welkom thuis-kaartje van je reisorganisatie met een foto van jouw vakantiebestemming en jouw naam erop, en een QR-code die je leidt naar een landing page met speciale aanbieding. Een persoonlijke menukaart op een businessclass vlucht, afgestemd op jouw dieetwensen. Of één handleiding voor alle door jou gekozen inbouw keukenapparatuur, uiteraard alleen in het Nederlands. Wat jouw wens op het gebied van gepersonaliseerd printen ook is en welke infotainment je ook aan klanten of prospects wilt sturen, MailStreet vervaardigt het (full colour) gepersonaliseerde drukwerk en verzorgt de fulfilment. 


Ik wil graag meer weten

Digitaal waar het kan, in print als dat meer impact heeft

Steeds meer marketeers ontdekken dat digitale communicatie weliswaar heel efficiënt is, maar lang niet altijd effectief. Klanten zijn door internet gewend geraakt aan persoonlijke digitale communicatie. Daarmee verras je ze niet meer. Je verrast ze wél met een gepersonaliseerde boodschap in print. Verbind meerdere kanalen, bijvoorbeeld door een QR-code op een gepersonaliseerde print, die jouw klanten naar een landingpage online leidt. Zo creëer je een wow-effect. Want iets per post ontvangen voelt vaak als een cadeautje krijgen. Wil jij de beleving van jouw merk verhogen? MailStreet maakt van jouw nulletjes en eentjes een persoonlijke boodschap.

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Persoonlijk in print?
Neem dan contact met ons op!

Jan-Willem Roelofs

Jan-Willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op

Gerelateerde cases

VGZ Portal: Gepersonaliseerde uitingen

Zorgverzekeraar VGZ voert ieder najaar campagne om nieuwe leden te werven. Onderdeel daarvan zijn gepersonaliseerde communicatiemiddelen…

Lees meer