Marketeers weten als geen ander hoeveel hoger de conversie en klanttevredenheid zijn als je klantgericht communiceert, met een persoonlijke boodschap op maat, digitaal én in print. Maar vooral dat laatste blijkt nog geen sinecure. Want er zijn webbureaus te over die een volledig digitale customer journey voor je kunnen inrichten. Maar print heeft in veel gevallen nog altijd meer impact. De fulfilment van dit deel van je omnichannel communicatie leg je in handen van MailStreet.

Van complexe documentenstroom naar soepel communicatieproces

Of het nu gaat om een eenmalige mailing of een complexe documentenstroom die moet worden omgezet in een soepel lopend communicatieproces, wij draaien er onze hand niet voor om. We verzorgen niet alleen het printen van het (persoonlijke) drukwerk, we kunnen ook producten verpakken en meesturen, denk aan een cadeautje voor nieuwe abonnees, een Covid-testkit of een seizoenkaart. Zo nemen we de volledige fulfilment uit handen. Snel en kostenefficiënt. Dat doen we voor doorlopende trajecten, maar ook op projectbasis.


Ik wil graag meer weten

Verrassend voordelig

Doordat MailStreet het druk- en fulfilmentproces van A tot Z volledig heeft geïntegreerd en geautomatiseerd, komt er aan onze processen nauwelijks nog handwerk te pas. Wil jij vier verschillende documenten in één enveloppe versturen? Of wil je een brochure op maat samenstellen en versturen naar het juiste adres? Daar gebruiken wij in de productie geen mensenhanden voor, maar machines die geen fouten maken, nooit moe zijn en nooit vakantiedagen opnemen. Daardoor zijn wij verrassend voordelig.

Scherpe portocontracten

Daar komt nog eens bij dat wij vanwege ons volume zeer scherpe portocontracten hebben weten uit te onderhandelen met PostNL. Door ook nog eens post van meerdere klanten slim te bundelen, kunnen we jou een zeer aantrekkelijk portotarief bieden. Dit alles vertaalt zich in een scherpe prijs.

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Fulfilment?
Neem dan contact met ons op!

Jan-Willem Roelofs

Jan-Willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op