Vroeger had ieder bedrijf een postkamer. Nu vrijwel alles digitaal gaat, is die postkamer wegbezuinigd. De weinige post die op papier binnenkomt, kunnen medewerkers zelf wel even inscannen, toch? Wat vrijwel geen enkele manager zich realiseert, is hoeveel tijd medewerkers hiermee zoet zijn. En hoe vervelend zij die klus vinden.

Maak geen secretaresse van jouw hoogopgeleide medewerkers

Medewerkers van de financiële administratie die papieren facturen inscannen. Marktonderzoekers die handmatig de resultaten verwerken van een op papier uitgestuurde enquête. HR-medewerkers die getekende arbeidscontracten digitaal moeten archiveren. Het inscannen van papieren documenten komt veel vaker voor dan je denkt. En doordat er geen postkamer meer is en ook de laagopgeleide secretaresse tot een uitstervend ras behoort, is dit werk dat door hoogopgeleide mensen gebeurt.

Dwing niemand in een digitaal kanaal

Tegelijkertijd zul je altijd een papieren poststroom houden. Tenminste, als je klanten, leveranciers en andere samenwerkingspartners je lief zijn. Want sommige mensen hebben nu eenmaal een voorkeur om via papier met je te communiceren. Denk aan thuiswonende ouderen die niet zo digitaal zijn ingesteld. Wil jij je communicatie aanpassen aan de voorkeuren van je relaties? Dan ontkom je niet aan fysieke post.

 

Ik wil graag meer weten

Postbird

Met Postbird heb jij je eigen online postkamer binnen jouw organisatie.
Wil je 1, 10 of misschien wel 10.000 documenten in één keer versturen? En een deel aangetekend met Track & Trace? Binnen- of buitenland? Met een paar klikken heb jij het zó geregeld.

Vanuit onze online Postbird applicatie stuur je eenvoudig al je documenten (desgewenst aangetekend) naar elk adres over de hele wereld. En doordat wij in meerdere landen lokale partijen hebben, ben jij verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs en snelste levering.

Wil je weten wat de voordelen zijn voor jouw organisatie? Informeer dan vandaag nog naar alle mogelijkheden, bereken direct je prijsofferte of vraag een verhelderende demo aan.

Postbird maakt post weer simpel.

Post inscannen en digitaal verwerken

MailStreet kan je daarbij helpen. Of het nu gaat om een factuur, klachtenbrief of enquête, wij digitaliseren alle binnenkomende documenten en voegen deze samen met de digitale documentenstromen in jouw bedrijf. Zo kunnen jouw medewerkers in één digitale omgeving werken, maar hebben klanten, leveranciers en samenwerkingspartners wél de vrijheid om te kiezen voor het papieren kanaal.

Onderzoekservice

Wil jij een enquête laten maken en uitvoeren? Ook dan ben je bij MailStreet aan het juiste adres. MailStreet helpt je bij het opstellen van de enquête, we versturen de formulieren, verwerken ook de resultaten en sturen na een aantal dagen een reminder aan de mensen die nog niet hebben gerespondeerd. Daarbij maakt het niet uit of de enquête digitaal of op papier wordt afgenomen, of hybride. We kunnen bijvoorbeeld mensen die niet op de digitale enquête responderen na enkele dagen een papieren variant sturen. Kortom, met de MailStreet Onderzoekservice heb je zelf geen werk meer aan het afnemen van enquêtes.

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Digitale postkamer?
Neem dan contact met ons op!

Jan-willem Roelofs

Jan-willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op