Besteden jouw medewerkers veel te veel tijd aan het inscannen van inkomende post? Of aan het verwerken van enquêteresultaten die op papier binnenkomen? Dan kunnen wij je helpen. Want of het nu gaat om facturen, brieven of enquêteresultaten, MailStreet digitaliseert al jouw inkomende post en stuurt de data automatisch door naar de juiste achterliggende systemen. Zo wordt jouw papieren post toch digitaal verwerkt, zonder dat jouw medewerkers er omkijken naar hebben.

Post inscannen en digitaal verwerken

Of het nu gaat om een factuur, klachtenbrief of enquête. MailStreet digitaliseert alle binnenkomende documenten en voegt deze samen met de digitale documentenstromen in jouw bedrijf. Zo kunnen jouw medewerkers in één digitale omgeving werken, maar hebben klanten, leveranciers en samenwerkingspartners wél de vrijheid om te kiezen voor het papieren kanaal.


Ik wil graag meer weten

Onderzoekservice

Wil jij een enquête laten maken en uitvoeren? Ook dan ben je bij MailStreet aan het juiste adres. MailStreet helpt je bij het opstellen van de enquête, we versturen de formulieren, verwerken ook de resultaten en sturen na een aantal dagen een reminder aan de mensen die nog niet hebben gerespondeerd. Daarbij maakt het niet uit of de enquête digitaal of op papier wordt afgenomen, of hybride. We kunnen bijvoorbeeld mensen die niet op de digitale enquête responderen na enkele
dagen een papieren variant sturen. Kortom, met de MailStreet Onderzoekservice heb je zelf geen werk meer aan het afnemen van enquêtes.

Digitaal waar het kan, in print als het meer resultaat oplevert

Wil jij niet alleen digital natives, maar ook andere doelgroepen aanspreken? Kies dan voor een hybride communicatieproces onder het motto: digitaal waar het kan, in print als het meer resultaat oplevert. MailStreet zorgt ervoor dat alle papieren correspondentie volledig digitaal wordt verwerkt.

Dwing niemand in een digitaal kanaal

Digitale communicatie biedt veel voordelen. Niet voor niets is het leeuwendeel van de poststroom gedigitaliseerd. Maar… niet alles kan of wil je digitaliseren. Sommige klanten, leveranciers en samenwerkingspartners hebben een voorkeur om via papier met je te communiceren. Speel op die voorkeur in en creëer zo een betere communicatiebeleving.

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Digitale postkamer?
Neem dan contact met ons op!

Jan-willem Roelofs

Jan-willem Roelofs

Manager Sales & Marketing

Neem contact op