Veel MKB-bedrijven worstelen nog met het digitaliseren van hun communicatie. Natuurlijk, ze versturen een digitale nieuwsbrief. En ja, ze hebben digitale contact- en aanmeldformulieren. Maar de processen daarachter vinden vaak nog handmatig plaats. Wil jij je marketingcommunicatie van A tot Z digitaliseren en al het handwerk eruit halen? Dan ben je bij MailStreet aan het juiste adres. Bij MailStreet werken specialisten op het gebied van digitale transformatie en communicatie. Wij combineren de digitale communicatie waar zinvol en nodig met communicatietrajecten op papier.

Van het bouwen van een portal tot verzending van producten

Verstuur jij regelmatig en campagnegericht fysieke producten naar klanten, zoals een seizoenkaart, boek of relatiegeschenk? En handel je de communicatie rondom dit proces volledig digitaal af, maar bezorgt de administratie hierachter en het versturen van de producten je veel te veel werk? Besteed het dan uit aan MailStreet.


Ik wil graag meer weten

Webapplicaties en landingspagina's

Van het opzetten van een landing page, het inrichten van portal of Mijn-omgeving, het samenbrengen van meerdere webshops op één platform tot het uitbesteden van de fulfilment, je bent bij ons aan het juiste adres. Wij versturen de campagne e-mails (inclusief reminders aan mensen die niet reageren), zetten een landing page op, richten een Mijn-omgeving in, zetten desgewenst een mini-webshop op als je klanten keus wilt bieden tussen meerdere producten en we verzorgen de volledige fulfilment. Zo kun jij je richten om waar het om gaat: het klantcontact.

Waarvoor kun je zoal bij ons terecht?

  • Ontwikkeling van communicatieportals
  • Ontwikkeling van eventplanners
  • Webshops en fulfilment
  • Dashboards
  • (Gepersonaliseerde) Landingspagina’s
  • Digitale communicatie (SMS, e-mail)
  • Signing (Bulk signing, handtekeningen ophalen)
  • Digitaliseren van documenten in combinatie met digitaal archief
  • Multichannel / omnichannel campagnes (combinatie papier en digitaal)

Neem contact op

Wil jij meer informatie over Digitale marketing communicatie?
Neem dan contact met ons op!

Thejo de Boer

Thejo de Boer

Managing partner ICT

Neem contact op

Gerelateerde cases

Nationale-Nederlanden Portal: Pensioen bijeenkomsten

Nationale-Nederlanden PensioenCommunicatie (NNPC) organiseert en verzorgt bijeenkomsten voor bedrijven om aan het personeel uitleg te geven…

Lees meer