Tioga Tours is gespecialiseerd in het aanbieden van reizen op maat naar Amerika en Canada. Ook bieden ze camperreizen in Europa aan. Door de diverse geboden reisroutes en op maat gemaakte pakketten, krijgen de reizigers de kans om landen te verkennen en te ervaren op een manier die perfect aansluit op hun interesses, wensen en reistempo.

Reiservaring op maat

Tioga Tours biedt auto- en camperrondreizen die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Deze reizen leiden reizigers door adembenemende natuurgebieden, bruisende steden en authentieke culturele hoogtepunten. De reisorganisatie verzorgt de volledige reiservaring, inclusief vliegtickets, auto- of camperhuur, accommodaties en excursies. Hierdoor kunnen klanten zich volledig concentreren op het maken van hun droomreis.

De Uitdaging

Tioga Tours stond echter voor een uitdaging: ze beschikten wel over de mogelijkheden om de reisboeken in eigen beheer te produceren, maar dit was een tijdrovend proces. Omdat elk boek afzonderlijk geprint en ingebonden of verlijmd moest worden. Om deze reden gingen zij op zoek naar een externe partij die dit kon verzorgen.


Door gebruik te maken van de dienst “persoonlijk in print” van MailStreet kan Tioga Tours zich concentreren op waar ze het beste in zijn: het plannen en organiseren van adembenemende reizen en unieke ervaringen voor hun klanten.

De Oplossing van MailStreet

MailStreet, gespecialiseerd in het omzetten van data naar gepersonaliseerde printmaterialen, biedt de perfecte oplossing voor de ‘uitdaging’ van Tioga Tours.

Tioga Tours stuurt de bestanden compleet en opgemaakt naar MailStreet. MailStreet print de bestanden en transformeert deze prints tot prachtige, gepersonaliseerde reisboeken van hoge kwaliteit. Deze boeken worden vervolgens gebonden en vakkundig afgewerkt, klaar om aan de klanten te worden geleverd.

Resultaten en Impact

In samenwerking met MailStreet heeft Tioga Tours sinds 2019 al 8067 unieke en gepersonaliseerde reisboeken geprint en opgeleverd. Elk boek bevat de persoonlijke route van de reiziger, met gedetailleerde informatie over de plaatsen die de reiziger bezoekt. Ook bevatten de boeken de adresgegevens van campings en hotels op de route, evenals leuke tips voor onderweg. Hierdoor worden niet alleen reizen gerealiseerd, maar worden er ook onvergetelijke ervaringen mogelijk gemaakt.

Neem contact op

Wil jij meer informatie over MailStreet?
Neem dan contact met ons op!

Jan-willem Roelofs

Jan-willem Roelofs

Managing Partner Sales

Neem contact op