In een periode waar wij bezig zijn om steeds opnieuw nieuwe mijlpalen te behalen, kunnen wij het behalen van de ISAE 3000 Type 1 verklaring toevoegen aan ons lijstje.

Wat is ISAE 3000 Type 1?

De International Standard on Assurance Engagements (ISAE) 3000-verklaring is een “in-controle” verklaring. Er wordt hierbij gecontroleerd of de interne processen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals ze zijn beschreven. Het is dus van belang dat de betrokken processen en benodigde informatie op de juiste manier worden gedocumenteerd.

ISAE 3000 richt zich op de niet-financiële processen binnen een organisatie. De verklaring is daarom van toepassing op processen waarbij gegevens worden verwerkt of gehost.

Informatiebeveiliging

Het behalen van deze verklaring is een belangrijke stap en bevestiging in het aantoonbaar voldoen aan de strenge eisen op het gebied van uitbestede ICT diensten.

Als verwerker van uw data begrijpt ons team dat beveiliging, veiligheid en privacy essentieel zijn om vertrouwen op te bouwen tussen organisaties. Het behalen van ISAE 3000 Type 1 toont aan dat wij ons beheersysteem voor informatiebeveiliging op orde hebben en we zeer toegewijd zijn aan het handhaven van gegevensbeveiliging voor al onze klanten.