ISAE 3000

MailStreet deelt met trots mee dat we de ISAE 3000 Type 2-verklaring hebben behaald.

Maar wat betekent dit precies en waarom is het belangrijk?

Lees meer

Wat is een digitale postkamer?

Een digitale postkamer is een geautomatiseerd systeem dat gebruikt kan worden om digitale en papieren documenten, zoals facturen, enquêtes en brieven te verwerken, te organiseren en te archiveren.

Lees meer

Maak het persoonlijk met MailStreet!

In de wereld van abonnementen zijn flexibiliteit en personalisatie key. Denk aan het tijdelijk pauzeren van je abonnement tijdens vakanties, het toevoegen van extra’s voor bijzondere gelegenheden, of een upgrade naar luxe opties voor een ultieme ervaring. Vergeet ook niet het persoonlijk aanspreken van je klanten en het in kaart brengen van de respons op jouw producten!

Lees meer

Wat is een ISAE 3000 Type 1 certificering?

De ISAE certificering is een bewijs van een continue streven naar verbetering en specialisatie in IT-oplossingen en-diensten. Daarom is het bezit van de ISAE verklaring voor steeds meer IT-dienstverleners een vereiste.

Lees meer

Wat is Omnichannel?

Omnichannel betekent dat je meerdere communicatiekanalen in samenhang inzet om de effectiviteit van jouw boodschap en de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten. MailStreet is specialist in omnichannel communicatie. Thejo vertelt wat de voordelen van omnichannel communicatie zijn en op welke manieren je het kunt inzetten.

Lees meer

Indruk maken met print 

We leven in een digitale wereld. Informatie is makkelijker bereikbaar dan ooit. Binnen een paar seconden kun je alles wat je zoekt vinden op het internet. De vraag is: waarom zou je anno 2022 dan nog geld uitgeven aan print?

Lees meer